Lite lätt sjuk

Har åkt på en kul kraftig förkylning. Märkte av det redan för en vecka sedan, och jag kan väl inte säga att det var så smart att både jobba och åka till stallet med den :-/ men ibland är jag inte så smart.
Annars så försöker jag sitta och plugga, det går sådär. Är inte direkt trött i skallen, men kroppen blir trött så fort jag gör något.
 
Ridningen har gått helt ok. Förra veckan var ingen höjdar vecka direkt. Måndagen blev det bara skrittjobb i 20 min då det ösregna hela dagen. Tisdagen blev inte så bra heller, då han var stel och dan. Min gissning var att han var stel och stått och spänt sig i hagen pga regnet och kylan.
 
I tisdags hoppade jag och syster. Tanken är att jag ska vara med på en Pay and jump den 9 maj. Men det är ju bra om man har hoppat in sig lite då. Jag har inte direkt hoppat sedan jag jobbade på Gnesta Ridskola och det var 6 år sen. I tisdags gick det endå helt ok. Jag lite halv (hel) sjuk och stjerne som inte orkar så mycket. Vissa språng blev bra, och vissa blev inte alls. Men vi kämpar på.
Imorgon är det dags för ridning igen :)
 
Nästa vecka blir det roadtrip med min ena fru upp till min andra fru :D
 
Nu lite mer plugg :-/

nattasliv.blogg.se

Mitt namn är Nathalie. Här får ni läsa mina tankar och åsikter om livet och allt som hör till. Ärlig och ibland lite lätt flummig. Jag är en väldigt analyserande person som tänker för mycket.

RSS 2.0