Suger på att skriva här

Har inte skrivit här på länge, och på ett sätt så spelar inte det någon roll då jag ändå inte har några som läser. Jag skriver mest för min egen skull. Om jag ska sumrera livet just nu är det ganska ok. Jag ligger bra till i svenskan som jag läser upp, det är bra mellan min underbara och mig. Har tagit upp en viktig kontakt i mitt liv och jag börjar komma igång mer och mer med ridningen. Hoppas att jag kan sätta mig upp på Plopp nästa vecka och rida på riktigt. Idag åker jag iväg på tävling hela helgen, ska bli jätte kul, men lite drygt att vi gick från att ha med fyra hästar till en :( jävla skitskador som ska komma när man minst vill det!
Annars händer det inte så mycket. Vi räknar ner till resan i sommar då jag och min underbara drar till Turkiet i en vecka. Hoppas att jag får sommar jobba också så jag har råd att fixa körkortet i höst. Annars händer det inte så mycket.
Har haft en period nu när jag har varit väldigt nere. Inte känt mig helt på topp och det har gjort att jag inte har kunnat prestera till max hela tiden. Och jag är en sådan person som vill prestera till max, JÄMT! I mina ögon duger jag inte som en medelmåtta, jag måste vara perfekt, hela tiden. Och att ha detta krav på en hela tiden är något som tar mycket energi. Jag har alltid haft hög press på mig själv och sätter väldigt höga mål, men det är så jag fungerar. Jag måste börja inse att jag kan inte vara bäst jämt. Det orkar jag inte.
Att inse sina begränsningar är inte något negativt, det betyder bara att man har självinstinkt.
Gammal bild på mig och Ceasar. Här var jag 19 år gammal och jobbade på Gnesta Ridskola. Saknar det stället!
Plopp aka Kråkan. Tycker om denna häst massor! Dock så äger jag henne inte, jäkla tur att min fru gör det :D
 
 

nattasliv.blogg.se

Mitt namn är Nathalie. Här får ni läsa mina tankar och åsikter om livet och allt som hör till. Ärlig och ibland lite lätt flummig. Jag är en väldigt analyserande person som tänker för mycket.

RSS 2.0