Mat

Idag så hade vi föreläsning om friskvård. Vilket betyder att vi pratade om kost och hälsa. Jag har alltid varit en sådan person som tycker om att röra på mig men jag tycker inte om att äta. Jag vet inte varför. Men jag tycker om mat, men inte att äta. Och sån har jag i princip alltid varit. Jag vet inte varför och det stör mig. Jag älskar mat, men varför har jag då så svårt att äta?
Detta är något som jag har stört mig på väldigt länge då detta har gjort att jag har svårt att hålla vikten på en bra nivå. Jag har alltid vägt för lite och det har stört mig ganska mycket. Men hur ska jag kunna gå upp i vikt när jag har svårt att äta? Just nu har jag kommit igång mer med träning hemma eftersom jag inte rider längre, men för att orka träna måste jag äta.
Detta blir att jag hamnar i en ond cirkel hela tiden. Jag måste träna, men då måste jag äta, jag har svårt att äta, men då är det inte bra att jag tränar.
Suck.
Önskar att jag hade mer matlust än vad jag har.
Någon som vet hur man kan få upp aptiten och lusten att äta?

nattasliv.blogg.se

Mitt namn är Nathalie. Här får ni läsa mina tankar och åsikter om livet och allt som hör till. Ärlig och ibland lite lätt flummig. Jag är en väldigt analyserande person som tänker för mycket.

RSS 2.0