Var försiktig med dem du har

Hur ofta berättar man faktiskt för dem som betyder något, att dem gör det. I dag när jag satte mig på bussen ner mot stan för att åka till jobbet så tänkte jag faktiskt på det. De personer vi har i våra liv måste vi vara försiktiga med. Det handlar inte bara om att dem en dag inte finns där, det handlar även om att en dag kanske dem inte orkar med mer att inte få höra att dem betyder något. Nu kan jag inte påstå att det är så, men jag kan tänka mig det. 
Jag skickade ett simpelt sms till min syster och tackade henne för att hon alltid har funnits där, att hon alltid har trott på mig och för att hon alltid har skyddat mig. Under mina yngre år var jag långt ifrån en ängel och min syster fick tyvärr ta mycket skit, fast det inte var henne jag var arg på. 
Det finns ett uttryck som säger att man ska ta vara på den tiden man har med sin familj för att i slutändan så är dem allt man har. 
Det tycker jag stämmer väldigt bra. Du kan inte välja din familj, men du kan välja hur DU behandlar dem så att dem vill vara din familj. 
Karma is a bitch. 
Även din egna familj kan visa den sidan till så tänk på det nästa gång du känner för att skrika idiot till din syster/bror. 

Jag älskar min familj över allt på denna jord, och jag är så besviken på mig själv för att jag inte har visat det bättre. 
Fast jag har varit en riktig idiot så har dem aldrig gett upp om mig, och för det är jag dem evigt tacksam. Inte bara för att dem är min familj utan för att utan dem skulle jag inte finnas här. Utan dem skulle jag aldrig kämpat så mycket för att må bra.
När jag mådde som värst och inte ville leva längre, så ställde jag mig från: för vem ska jag leva för? Det blev ett kort svar, min familj. 
Min familj gjorde så att jag orkade fortsätta och orkade kämpa med ett liv som jag ville ur. 
Min familj är den anledning till att jag finns, och dem är anledningen till att jag kommer fortsätta finnas. 

Ta hand om din familj. När du är ung ser du inte värdet i dem, när du blir äldre inser du hur mycket du har missgynnat dem. ❤️

nattasliv.blogg.se

Mitt namn är Nathalie. Här får ni läsa mina tankar och åsikter om livet och allt som hör till. Ärlig och ibland lite lätt flummig. Jag är en väldigt analyserande person som tänker för mycket.

RSS 2.0