Brev till en älskad

Hej min älskling!
Det är många år sedan vi sågs sist, men detta betyder inte att jag inte tänker på dig varje dag. Jag vill inte minnas hur länge sedan det är sen sist, jag vill minnas alla underbara minnen vi hade ihop. Jag undrar om du kommer ihåg alla? Jag minns varenda ett. Och varenda ett ligger mig varmt om hjärtat. Hjärtat som för alltid kommer att tillhöra dig, oavsett hur många år det går.
Vi var båda missanpassade och var inte direkt omtyckta. Men det gjorde inget, för vi hade varandra. Vi behövde ingen annan.
Jag kommer aldrig glömma första gången jag såg dig. Fast du var så mycket äldre spelade det ingen roll, vi visste båda två. Från den dagen var det du och jag.
Vi behövde inte säga något, det behövde vi aldrig göra. Det räckte med en blick. Ingen kunde förstå den kärleken vi hade, och fortfarande har.
Kommer aldrig glömma alla gånger du låg med huvudet i mitt knä. Hur det räckte med en blick för att vi skulle förstå hur den andra mådde. Inga ord. Bara kärlek. Dina bruna ögon förtrollade mig då och det gör dem än idag.
Alla promenader när vi bara pratade strunt. Alla minnen jag minns med ett leende och med tårar i ögonen. Att älska någon så högt trodde jag inte var möjligt.
Varje minne av dig får mig att gråta. Men inte för att jag är ledsen. Jag är glad åt den tiden vi fick, fast den inte var lång nog. Jag kommer aldrig vänja mig vid att inte ha dig vid min sida. Min älskade. Mitt allt. Du stal mitt hjärta då och det kommer föralltid tillhöra dig.
Jag hoppas du också kan minnas oss med ett leende. Vi hade så kul. Vi fanns där för varandra. Vi visste när den andra inte mådde bra och vi accepterade det.
Kommer aldrig glömma hur det kändes att röra vid dig. Blundar jag så kan jag föreställa mig hur du står framför mig och hur jag rör dig.
Ingen förstod den kärlek vi hade. Ingen tyckte att vi borde hålla ihop. Men vi trotsade vad alla tyckte och vill höll ihop. För vi behövde varandra.
När jag skriver det här rinner tårarna ner för mig kind, gud vad jag saknar dig! Jag kommer aldrig att träffa någon som du. Du stal mitt hjärta då och du kommer föralltid att finnas i det. Det tillhör dig. Då. Nu. Föralltid.
Jag älskar dig och saknar dig så sjukt mycket varje dag. Vet inte hur jag klarat mig såhär länge. Tanken på dig får mig att le och gråta på samma gång. Jag vill bara ha dig här hos mig. Jag vet att det inte går, men drömma kan man.
En vacker dag kommer vi att ses igen. Då kommer vi att vara med varandra för evigt. Du måste bara vänta på mig. Lova att du väntar.
 
Din för evigt, Nathalie

nattasliv.blogg.se

Mitt namn är Nathalie. Här får ni läsa mina tankar och åsikter om livet och allt som hör till. Ärlig och ibland lite lätt flummig. Jag är en väldigt analyserande person som tänker för mycket.

RSS 2.0